keluar darah

siapa pernah keluar darah sikit2 mcm benang2 halus masa membuang air kecil, trimester kedua n keatas?tapi sikit2 je dia keluar.. boleh share pengalaman x

1 Balas

Saya penah sis, tu pun sebab kena kencing kotor masa pregnant trimester 2. Insyallah tak de apa2 klu nak hilang kan kerisauan better check up scan detail kt klinik luar sis.kita blh tengok kesihatan baby kt dalam kan.

4y ago

oh..hrtu sy dh g hsptal check,dr scan normal wlpun uri dkt bawah dia kata xtutup laluan.dr masukkan muncung itik tu check laluan rupanya ada pendarahan sikit dekat tepi2 dinding tu.. dr kata myb sbb hormon atau ada buat kerja2 lasak.. seingat sy siang tu sy mmg byk berdiri n mmg ada letih sikit sb baru balik dri kg.tiada yg srius. alhamdulillah