Susu formula

Hai momys sklian, sy nak tny. Skrg sy bg ank mnum full Susu btl. Tp dlm 2 3 bulan, sy perasan najis baby sy bertukar dr yg sblm ni. Skrg ni najis baby jnis cair kdg warna hijau kdg wrna kuning tapi cair. Sy nak try tukar Susu. Skrg bg lactogen. Susu apa yg bgs ye? And harga pun klu blh hmpir sma dgn lactogen. Mnum Susu, berak kncing ok tapi tulah najis baby cair. Bg tau nurse pun suru tukr Susu. Tp mntua ckp akan ok lps 6bln mcm tu. Sbb smua ank sy mnum lactogen sblm ni tak mcm ni. Tapi risau sbb tgk ank berak tak mcm dulu yg mcm kuah sate tu??

4 Balas

try dumex mamex. kenA try an error juga sis. kalau cair sikit still OK asalkan tak cirit.