Najis Baby Greenish Tan (Fully susu FM Enfalac Baby)

baby sye dari lahir sye bg susu enfalac baby, texture najis okey warna kuning hijau.. baru2x ni msuk 1 bulan texture najis bertukar wrna greenish tan dan cair sangat, baby berak sehari tak lebih 3 kali, tak meragam, menyusu okey.. ada tak yang sma mcm sye, normal tak eh texture najis wrna dn cair mcm tu.. sye konfius nak tukar tukar susu atau tak, sbb sblm ni najis dia okey je..

Najis Baby Greenish Tan (Fully susu FM Enfalac Baby)
1 Balas

normal no need tukar susu unless u notice berat tak naik byk, berkahak, poo keras

6mo ago

kalau berat dia naik, lahir 2.4kg skrg 1 bln 3.6kg..tp berkahak kena tukar jgk ke.. dri lahir dh berkahak