RISAU SUSU FORMULA

Hai momys ank i baru 7 bulan 16 hri...first time nk bagi susu formula...i nk try ISOMIL SOYA 0-12 bulan...blh tryke susu formula ini.bestke tepung ini...Berat pun tak naik..baru 6.4kg tujuh bulan...Lagi ada masalah botol susu...dah beli banyak jenama avent,tommy semua penat help me...

RISAU SUSU FORMULA
1 Balas

Susu ni bgs utk baby yg ada alahan susu lembu. Kalau baby yg ada G6PD x blh consume susu ni ye puan. Lg 1, anak sy dlu pn ada mslh dgn botol. Then sy try botol susu mimijumi. Puting dia really look a like kita punya puting. Maybe puan blh cuba. 😊