SUSU FORMULA FOR NEWBORN BABY 0-12 MONTHS

Hi mommies ble suggestka apa susu formula yang rasanya macam susu ibu .. im a working mom sdg cuba biasakan bby menyusu botol but bby keep reject susu nak susu badan ja pleaseeeee help me anyone???

3 Balas

Rasanya bkn mslh susu tp mslh puting botol, try tukar puting botol yg mirip mcm puting ibu, sy guna brand mom, blh survey online dlm shoppee /lazada, murah sikit Dr beli walk in,

Brand MAM dear, puting susu dia lembut n leper depan, one brand lg NUK, tp ank sy suka MAM lg sbb mirip mcm puting ibu,

4y ago

Oic .. currently feed bby guna puting nuk jg ni maybe i shud try mam brand after dis

Yg mcm ni ka sis?

4y ago

Try puting pigeon wide neck..boleh muat mana2 botol wide neck, no need beli botol, blh beli puting je dulu