Susu formula

Hai ibu2,sy bru nk Cuba bagi anak sy Susu formula, sy ad Beli Susu dupro lngkah 1 yg 0-12 . Anak sy bru sebulan lebih.. Okey tak Susu Tu?#bantusharing #pleasehelp

Susu formula
7 Balas

kena try n eror juga sis.. mcam sy anak minum lactogen dari nb-3month lepas tu dah xsuka susu tu.saya dah cuba enfalac biasa n enfalac a+ pun mcam xsuka juga .sekarng sy baru nak try susu nie. mudah2an serasi la dengan baby.

hmmm susu formula ni setiap baby berlainan effect dia... kalau serasi ok la tu👌 kalau tak sis kene tukar susu ya😄 jgn bagi dah kalau x serasi.. selamat mencuba sis❤️

Alhamdulillah dgn bby sye ok..dier minum awl sbb nk turunkan kuning.. selang seli dgn susu badan

untuk baby saya okay sangat. berat pun naik and berak pun okay

Saya try utk baby sy.. Dia susah nak break..

Maaf puan, tiada pengalaman

Kena try and error sis.