TUKAR SUSU BADAN KEPADA SUSU FORMULA

assalamualaikum..hai semua sis nk minta pendapt sikit...boleh ke bby bru lahir minum susu formula...susu formula ape yg sesuai utk bby 15hari...??please help me....

2 Balas

Boleh sis. Tu kna try & error. Kalau sy, sy ikut jenama yg susu mengandung yg minum. Frisomum, so sy bg anak frisolac. Serasi. Xtau anak puan la. Beli tin yg kecil sja utk permulaan. Sebaiknya beli susu kambing sebab rasa dia mirip susu ibu

Saya kasi baby saya susu lactogen by nestle. Baby saya pun baru 15hari. Saya sulam susu badan dan susu formula

4y ago

You are welcome 👌