Mengiring sakit belakang

Hai momy2 ... Sy nk tya .. ada tak yg mcm sy .. 37w2d Tido mngiring kiri ke kanan ke ..sakit blkg yakmat ... Xselesa lgsung .... Klu trlentang dan2 rasa legaaa .. tp xbole trlentang kan .. oksigen xsmpai la apa la .. mslahnya tido mngiring kejap je .. xsmpai 5min .. stg kena tukaq pulak .. rasa skit tulg blakang skali dada ..xfhm lah ... Knpa ye mcm tu .. ke sy pya posisi mngiring xbetul ?xselsa betul tido mlm ke siang ke .. rasa cpt2 lah branak... Xmmpu tggung dh ...

1 Balas

normal sis. huhu. gtu laa rasanya smpai bersalin. sakit dada mgkin sb pedih hulu hati sb baby x engaged lagi