Cara tidur

Salam and hi..sy dh nk msuk trimester 3.. klu tri3 elok tido mengiring kiri kan? Tp sy xleh la…mengiring kiri @ kanan mesti sakit pinggang yang amat. Tdo trlentang jgk yg selesa. Ke normal je sakit pinggang gtu? Xde pengalaman lg 😅

2 Balas

Sama 😭 sy mngiring kiri sesak nafas, kanan plk sakit pinggang sgt, trlentang ada masa selesa ada masa sesak la jgk rasa, xtahu nk tidur cmna dh wlaupn bantal kiri knan dh😂 dgn panas bahang smua, kdang rsa nk nangis xleh tidur mlm😂 trseksa la kejap smntara tggu baby kluar ni, nnti dh kluar msti rindu plk🤭

Normal. Cari pregnancy pillow klu rasa xselesa. Xpun kumpul bantal /bantal peluk buat support blkg bdn masa tido mengiring. Lama2 akn ok