kasih sayang ibu dan anak

Hai momy2, nak tanye perlu kasih ibu diberikan anak secukupnya? sebab saya tidak berpeluang pegang anak .. Hanya mak mertua dan adik ipar yang slalu pegang ... Sedihkan anak tidak dapat bermanja dengan ibu sendiri ... tolong bagi pendapat... kalau pegang pun terus diminta mereka mahu pegang...

2 Balas

Mertua dan ipar jenis apa mcm tu? Kalau saya memang berkeras jaga anak sendiri. Bersalin separuh mati,bukannya senang nak keluarkan manusia dr rahim sendiri. Pertahankan hak sis,jgn mengalah.

Puan kena berkeras, jgn biarkn je nt puan jugak y sedih.. Knpa dorang x bg puan pegang ank pua.? Puan ade bincang dgn suami x pasal hal ni?