tiba2 bulan ni perioud 3 hari je, pelik

Hai momy2 nak tanya, pernah x momy2 perioud selama 3 hari je? Hari pertama darah keluar tapi xbnyk seperti setiap perioud, hari 2 and 3 darah sikit je xpenuh pad..ade yg ckp berkemungkinan nak lekat baby, nak tanya boleh test upt ke? Atau nak tunggu berapa minggu dlu? Sebap excited nak tau tapi takut kecewa ????

8 Balas

Biasa kalau nak lekat baby memang datang haid sekejap. Orang2 tua cakap bahagi bulan. Darah kluar tu saki baki darah kotor kite. Tunggu dalam 2 weeks dlu baru cek upt. Make sure check waktu subuh. Urin pertama kite.mase tu result dia lagi accurate dear.

4y ago

betul ke ni.. sy bulan ni baru period 3 hari.. normal ke tak?

saya pun lps je kawen period mai 3-4 hari je..bln lps 4hari..bln ni 3hari..hmmm ape petanda tu ye? ttc jugak nie. nak merasa preggy jugak mcm mommies2 yg lain😂

5y ago

Sy baru bulan ni perioud 3 hari je,pas tu darah xbnyk,,tu yg pelik

Ingat nak test skrg sebap perioud 3 hari tu baru 5 hari lepas,tapi tkut hampa plk kalau cek awal2 🤣🤣

Sama sis.. sy priod 3hri ja.. selang 3mngu lbih sy dsahkan hamil 3mingu..

5y ago

Sabar.. inshaallah ad rezki nanti..try makan asid folic

Jangan stress ye. Nnti effect utk mental n fizikal u.

Sama dgn saya sis..3 hari..check pregnant

Sis cek upt bole lepas perioud 3 hari tu?

5y ago

Ye..dua kali sy pregnant memang macam ni la tnda2 nye. Pastu kerap rase cramp perut. Tp sy xterus cek. Sy tggu after 2 weeks baru cek upt. Make sure kena cek waktu subuh, first urine.

Pernah. Dr dlu sy mmg period 3 hr ja.

5y ago

Ok sis,, tq ,😅😅