Hanya ingin tahu

Hai Momy2 n bakal momy. Betul ke mse kita cek in untuk bersalin nanti.,kena sawp test covid dlu. Atau khabar angin je.

17 Balas

Depends ats hospital bersalin tu. Kalau mcm sya dri private, kene buat swab test sblum bersalin. Laki nk teman boleh tp dia pun kene swab test covid. Kalau dia tk buat tk boleh teman.

Hkl takda . Tu hospital swasta je kene buat . Sebab suami boleh teman dlm ward sebab tu kene buat . Hosp kerajaan takperlu

adik saya kje kat HKL die kate x kne check pun klau xde tanda² or hubung rapat dgn pskt covid. #TAPSuperMoms

wajib sweb test tak kira [email protected] rasa kemrin..tk jga sakit ccuk hdung klw kita tidk gerk..😊

Swasta ya. Kalau husband Nak teman pun husband kena buat. Sbb haritu saya bersalin Di Hospital swasta

Betul. Doc saya dah pesan. Nnti akan ada swab test utk suami isteri klau bersalin di swasta

sya bersalin 24/10 di Hospital Ibu&Anak Likas,kena swab test dulu sebelum masuk wad..

Kwn bersalin Oktober baru nie d hsnz bgtau mommy yg nk bersalin semua kene swab test.

Sa bersalin d hosp keningau sabah. Swab test perlu sebelum masuk dewan bersalin

awak dah bersalin kan ? jadi kena ke swab test ? saya pun tertanya2 jugak