minyak kelapa dara

Hai momy.. sy slalu tgok ikln fb yg myk kelapa dara tuk memudahkn bersalin. Biasa momy amal usia kndung berape bln? Betul ke memudahkn bersalin. Blh ceritakn pnglmn momy2..

1 Balas

Ikut bdan gak kot sis.mcm saya,Masok 36 weeks saya DH amalkan.masa proses bersalin Pon amik Masa lama jugak la bukaan bawah saya nak buka.bersalin normal n Ada koyakan.kena jahit ckit.

5y ago

Sy baru 28weeks. Kne tunggu 30 keatas baru blh minum yer sis..