konfius ,...3 bulan

Hai momy sya nk tye pada yang dh byk pengalaman ,...hari tu saya da cek up di klinik ,...nurse tu cek bahagian perut untuk rasa bby ,dia ckp blom ada rase pape lagi...n dia ckp bby lagi kecik ...mmg mcm tu ke momy ? 3 bulan mmg blom ada rsa pape lagi ke . ? Ke perut saya yg byk lemak ? ,...ssh ati juga bila di fikirkan ...ada juga org ckp bby 3 buln dh ada keras sikit kat bahagian perut ? .... so mcm mna nk bagi bby bsr ye .... ...berat bdn sya ,...44.5kg je ,..bdn kurus sikit ....agak2 bila saya akn dpt rsa keras2 tu ye ...sbb buln 11 nnti ...nurse nk cek lagi ...harap2 dia dh keras sikit ,,.hurmm risau nye.... .... ...saya perut pun buncit sikit tp bila pkai baju mmg tak nmpk org mengandung pun ? sbb perut kecik ... ... tlg ye momy bagi penjelasan dan pengalamam masing2

26 Balas

Sis sy ni nk msuk 7bln x nmpk perut pon lg.. Org xtau sy pregnant second bby.. Berat sy 54kg.. Huhu xpe asal bby shat.. Pg td ada scan dgn nurse dia ckap bby sy 800grm ++ kecik je.. Tp alhamdulillah shat.. So jgn rsau ye.. Details scan pon sy dh buat.. Semua ok Dan shat alhamdulillah.. Doa yg baik2 ye sis