risau

Hai momy sya dh 23 weeks 5 days ....mmg bby kurng gerak ke? ...dan bila waktu dia gerak rsa slow je ..mmg mcm tu ke

2 Balas

Awal2 mmg slow2 sis, rasa geli2 je.. Nnaty dh dkt due date ermmm rasa gerakkan smpai nk trkencing dibuatnya...enjoy moment

Awl2. Mmg cmtu. Nanti lama2 baby dh besar makin padu tendangan dia bg. 🤭

4y ago

Haah betul. Mmg 23weeks skjap awk rasa skjap tak. Tp nanti dh 28 weeks mmg kena kira. So kalau baby tendang tak ckup 10 kali mmg awk kena rsau time tu. Skrg ok lg. Mmg jarang rasa baby tendang. Heheheh.