Mengandung rapat

Hai momy , anak sya nak masuk 8 bulan and saya dah mengandung 6 minggu . Emosi smu bcampur skrng ni , x risau nak beranak tpi risau nurse kk and dr akn marah sbb dulu masa bru bersalin mereka mmng paksa sya ambil perancang tpi saya dgn husb menolak and nak rancang sndiri , tup2 lekat . Ada x momy yg sama pngalaman dgn sya ? Mcm mna korang atasi ya ? Sa skrng perlu kata2 semangat je , masa tau mngndung tu sedih juga nangis . Tpi suami dngn kluarga smua bagi support , and sya anggap ni rezeki

1 Balas

Syukur keluarga support. Puan berada dlm circle yg +ve. Jangan risau, nurse tak marah sbb nurse risaukan puan & kandungan dan anak yg sedang membesar perlukan perhatian. Yg penting jaga emosi dan fizikal elok2. Call klinik utk dapatkan temu janji buku pink. Puan kena tahu, kehamilan jarak dekat dgn kelahiran sblm ni ialah kehamilan berisiko. Jadi dapatkan temu janji klinik segera ya utk dapatkan pantauan awal. Tahniah, take a good care and health. Lepas ni puan dan suami boleh fikirkan baik tentang kepentingan perancangan keluarga.