Buah pinggang baby bengkak air 18w

Hai moms. Tadi saya g buat detail scan and sono tunjuk ada bengkak air kat dua2 belah buah pinggang baby. Gender baby dh tau.. baby boy. Boleh tolong kongsikan pengalaman sesiapa yg alami benda sama? Apa jd bila baby besar? Risau sgt bila dengar baby ada masalah buah pinggang ni. 🥺🥺🥺🥲 saya mohon ibu2 semua doakan saya dan baby saya sihat ya.. terima kasih 😢❤️

7 Balas

semoga dipermudahkan urusan🤲. semoga baby awak baik2 sahaja. doa yg baik2 minta yg baik2. doa ibu paling mustajab❤️. kalau ada jumpa kucing jalanan beri kucing makan. sambil beri makan minta kucing tu doa utk awak dn baby. kalau ada ada org yg memerlukan beri ikot kemampuan awak. sambil memberi dlm hati awak doa supaya awak dn baby okay.

8mo ago

sama2 awak❤️