Tanda dah turun tapi tiada contraction

Hai moms, sy ada turun tanda lendir campur darah magrib semalam. Pgi td bru sy pegi PAC tapi contraction masih tak consistent smpai sekarang. Siapa pernah alami cmni ye. Anak ketiga ni tapi makin lambat pula bukaan nya

2 Balas

Sy dah 3 kali keluar tanda lendir coklat.. 1st Rabu lepas, check jalan baru 1.5cm, nurse suruh pantau dulu, kalau² ada tanda lagi.. Jumaat keluar lagi pagi sekali, petang sekali.. Ahad appmnt kk, bgtahu nurse, nurse tanya gerak baby okay ke x, ada tanda keluar darah ke air ketuban ke.. Baby gerak okay, tanda lain xde lagi.. Nurse kata kalau macam tuh maseh belum nak bersalin.. Nak check jalan byk kali pown bahaya, takut jangkitan kuman.. Due 14/1, kalau maseh x bersalin, kena serah diri 14/1 tuh..

9mo ago

Ada sakit tak sis? Sy ada turun lendir darah tu juga dah 3 hari berturut turut, ada contraction kerap 7 minit sekali tapi tak sakit sangat. Perlu ke pergi hospital. Sy dah pergi hari tu tp doc suruh balik dulu sbb jalan masih belum buka. 😂

Bukaan awak dah berapa cm?