Susu Lactogen Baby Kerap Poopoo

Hai moms, normal ka baby berak kerap dalam 5x sehari,minum susu formula. Sebelum ne berak sehari sekali atau dua hari sekali(warna najis hijau) . Tapi skrg makin kerap pulak. Najis bby kekuningan n belendir. Pls moms share pengalaman. ?. Susu fm yg sama.

2 Balas

X pulak anak sya mcm tu. Dia popo ok je. Sehari 2x. Better cek doktor. Takut nnti jd cirit lagi teruk. Sian baby.

kes puan mcm ank sy..jd njis hjau..bwk g kk ...dr suruh tukar..sy guna frisolac comfort..ok daa