Kesesuaian susu fm

Hai , nak tanye . Macam mane nak tahu baby tu cirit birit atau tak ? Waktu minum susu similac , anak berak 2 hari sekali . Najis pulak warna hijau lumut . Bila try susu dutch baby , anak berak sehari sekali tapi najis warna kuning mustard . Jadi susu dutch baby tu sesuai atau tak ? #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Saya pakai lactogen pun najis jadi hijau lumut tapi bila pakai ducht baby jadi sembelit

1y ago

Ouh yeke awk , kire nye klau guna dutch baby najis jadi kuning mustard , 1 hari 2 kali berak kire normal la ye ?

awak boleh refer poop chart ni.

1y ago

boleh refer sini juga