berpantang

Hai moms, hri ni hari ke 17 brpantang.. Boleh tak moms share tentang berpantang ni terutama pantang makan, ada tak moms yang tak berapa nak ikut sangat pantang makan ni, mitos atau fakta makan sesuatu tu menyebabkan gatal/angin?

1 Balas

Sy jnis mkn dlm pinggan ckup ayam/ikan. Nsi seleper snduk.. dan wajib syur hijau 2 snduk. Bab pntang lrang..mama sy ckp rsa dlu skit. Klau skit prut ke gtal2 cth ikan kembung.. tggal..jgn ambik dh...

5y ago

Owhh Sya pon xbrni nk tgk sndri,2yg tnya tu,, huhu... Btw tq 4sharing awk 😊