Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..?

35 Balas

sama bulan dgn saya..byk kan rehat sbb baby dh mbesar..tdo angkt kepala tgi sikit dr kaki utk elak perut sebu..amalkan supplement yg sesuai utk ibu hamil bg tambah tenaga..kepenatan mgkin sbb ibu2 semua bpuasa selama sebulan..insyllh bby sihat2 saja..yg sakit tulang pelvis mgkin blh bt senaman skuad sbb bby dh menurun kebawah dan mbuka ruang kepalanya dlm rahim ibu..apapun jaga diri dan jgn mkn blebihan yer bln syawal ni..