Ujian Kehamilan

Hai mommy... Saya nak tanya ada nampak x double line.. Saya ada nampak tapi samar2. Mana tahu mata saya terlebih nampak? Semalam 12/4/20 saya try cek tapi pukul 5ptg. Masuk hari ni dah 4 hari lewat period. Period saya ni memang tidak teratur.

Ujian Kehamilan
29 Balas

Second baby nie dh lebih 7kali sy buat urine test still kabur, last2 pegi juga klinik buat scanning sebab keliru takut salah makan makanan tajam.. Alhamdulillah dokter sahkan pregnant dh 4minggu 😊

4y ago

Sama nga sy.. Sy dah cek lebih dr 10kali.. Ni test yg Last..