Ujian Kehamilan

Hai mommy... Saya nak tanya ada nampak x double line.. Saya ada nampak tapi samar2. Mana tahu mata saya terlebih nampak? Semalam 12/4/20 saya try cek tapi pukul 5ptg. Masuk hari ni dah 4 hari lewat period. Period saya ni memang tidak teratur.

Ujian Kehamilan
29 Balas

Alhamdulillah. Nampak sgt. Tahniah awak. Sy baru je aritu tesr. Xnmpk. Tp perut Sakit2. Sy gih scan. Alhamdulillah da 5 week. Pape awak jaga je k. Jgn lasak2. Sy pon tgh santai2 je nih. Mana rasa x Berat. Awak buat la yer. Kalau xlarat. Rehat je. Banyak kan solat. Banyak kan zikir. Bangun duduk jugak Hati2 k. Semoga dipermudahkan segala urusan awak yaaa. Tahniah lagi sekali. I'm happy for you. 🎉🤩😇🤗

4y ago

Terima kasih... Tahniah juga ya.. Awk pon jga diri baik2 ya..