Going Hospital ..

hai mommys , time bilaa yaa yg paling baik utk pergi hospital utk bersalin ? i sekarang dah masuk 37minggu ? memang dah rasa sakit bahagian tulang pinggang , peha and kepalaa anak tu dah rasa dekat tempat pundi kencing tuu .. kalau husb drive , langgar bonggol pun dah sakit ..

3 Balas

Hi mommy. Bila keluar tanda darah, atau ketuban pecah dh blh ke hospital. Kalau rs contraction beserta sakit pinggang pun mungkin tanda juga, segera ke hospital.