Sakit ari ari

Kalau sakit ari ari rasa macam kena tekan dekat pundi kencing tu? Kadang kadang akan rasa kalau time berjalan. Last appointment saya doktor memang dah cakap kepala dekat bawah. Saya baru 34minggu 4 hari, dan saya ada bronkitis memang batuk pun kerap jugala…. Boleh jadi sebab batuk juga ke ya?kemungkinan akan bersalin awal tak? Ke memang normal rasa ni? #advicepls #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

2 Balas

taktau la nk ckp sebab batuk ke apa. tpi mmg normal rasa mcm tu. sy pun rasa mcm tu dri pertengahan trimester 2 smpai skrg 34w4d . nk angkat kaki pkai sluar pun sakit sgt celah kangkang tu. doktor ckp normal sbb kepala bby dh kt bawah tgh menekan cervix.

batuk pon pnyebab jd skit area ari2, sbb bila batukkan kita ada tekanan kt perut tu. tp perhatikan juga tnda lain. kalo awak rasa curious sbb berlarutan skit tu pergi je cek up