32w 5d Anak ke2

Normal ke kalau rasa macam ada something nak keluar Bila mencangkung time nak kencing? Celah kelangkang , pinggang dan punggung semua dah start sakit. Dah start rasa baby mengeras , kekdg sakit perut tu bila dia mngeras. Kekdg senak rasa. Perlu ke pergi hospital? Atau tu normal? #pleasehelp

1 Balas

normal. klau ade kluar keputihan atau lendir yg cmpur darah or coklat2 ke dah ade contraction setiap 10 minit ke atau air ketuban pecah baru pergi hosp