kerak kepala

Hai mommys semue . Normal ke baby umur sebulan still ada lagi kerak kepala ? Kat bahgian dahi dgn kening . Camne nak hilangkan kerak putih2 tu ye ?

2 Balas

Kerap sapu minyak dekat kepala baby sambil urut dengan jari. Jangan pakai sikat kepala baby lembut lagi

You kena bersihkan. Sapu minyak baby, and gosok lembut2. Gosok pakai tisu pun okay.

5y ago

Ohh tggu kerak tu lmbut ye . Sy sapu minyak kelapa dara . Tp xgosok sgt . Tkut melecet .