Hai.. Ad sape2 tahu x mcm mne nk hilangkan kerak di kepala baby?

Kerak di kepala baby

Hai.. Ad sape2 tahu x mcm mne nk hilangkan kerak di kepala baby?
3 Balas

aritu anak sy pun kena cm ni. sy cuba letak baby oil carrie junior. esoknya sy mandikan anak, bg shampoo. sy cek balik kepala anak sy, da hilang dah kerak2 tu.

saya guna shampoo baby jenama cetaphil . sekali basuh pun da tanggal2 , 2kali basuh licin kepala anak huhu ..

sapu minyak rambut bby dkt kwsn yg berkenaan, biarkan 10-15 minit lepastu sikat slow2 pkai sikat bby