Kerak Kepala

Assalamualaikum.. tumpang tanya mcm mana nak hilangkan kerak kepala bayi ye?.. Anak saya baru 2 bulan ..

3 Balas

sapu minyak rambut ,kena rajin sapu..sampai lr kerak tu hilang.bby saya pn byak atas kepala dia,last2 saya sapu minyak rambut,lama2 dia hilang lr..just letak sikit je miyak tu.

6mo ago

boleh jgk...

Mcm sy masa mandikan baby tu, area kepala tu sy gosok2 dgn cotton ball utk hilangkan kerak. Alhamdulillah dh makin kurang. Kena sllu buat

6mo ago

Terima kasih info.. boleh try lepas ni..

guna minyak rambut baby . kne kerap sapu la lempastuh nanti kuping tuh kembang awak mandi kan bby. nanti tgl ikot air ..

6mo ago

Ok terima kasih..