bleeding

hai mommys.. nak tanya siapa penah bleeding teruk 1st trimester?? pagi tadi sy bleeding lps tu kantong ada lagi tapi kantong dah xcantik.. 50-50 gugur.. doctor kasi ubat kuat rahim.. dia ckp klo xklua means die selamat.. die kasi 1mgu je.. moga ada keajaiban.. 6weeks baby 1st ???

1 Balas

Sama saya pun kena mcm tu pagi tadi doktor bg saya masa 2 minggu kalo baby x ada perubahan

5y ago

smoga xda pa2 ya sis...doa ja manataw ada mujizat berlaku....