Bleeding non stop 1st mom please help

Hi mummy's tumpang tanya ada siapa2 mcm saya pregnant dh 3 bulan bleeding non stop mcm period dh gi private clinic dh gi kk.. Doc ckp semua okay baby sihat tapi bila tanya kenapa bleeding doc kata mungkin darah lama kot then doc kata 50/50 je ##seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Hi sis. Pengalaman sy pregnant skrg ni. Sy hari hari bleeding dari 8 weeks sampai 10 weeks. Doc cakap 50/50. Dia suggest saya bed rest jgn byk bgerak. Cth buat laundry ke, masak, suruh husband buatkan. Skrg dh 34 weeks. Takda dah bleeding. Tp sometimes kalau byk bgerak n byk bjalan mmg ada kluar sikit spotting.

2y ago

Terima kasih sis rasa lega sikit ❤️

Kalau kes macam ni, Bed rest dulu sis beberapa hari. Jangan buat kerja berat

pergi cek doc ye,bnykkn rest time ne sb kndgn masih fragile take care..😊