Bleeding teruk

Hi, sy ada persoalan. Sy dah 10w pregnant. Pada 25/11 sy start bleeding petang, like period tp x perasan (underwear hitam seluar hitam). Esoknya baru perasan. Pegi klinik doc ckp kantung sy 6w and its 50/50. Smpai skrg 27/11 still bleeding mcm period. Dah makan ubat kuat rahim. Adakah sy masih punya harapan?😔😔 (sy masih bf anak pertama 1y4m)

1 Balas

Ada ckp tk dkt doktor yg puan masih bf first baby? Bila ank mnyusu, rahim boleh contract. Sbb tu kelebihan bf is rahim cepat mengecut dan boleh jarakkan kehamilan. Sy tgh pregnant third baby dan doktor bgi sy continue bf second baby sbb saiz baby dlm perut tally dgn weeks dia. Kira kes sy ni no harm la continue menyusukan baby