Susu formula

Hai mommy..nk tnya mommy yg ad kt sni bgi susu formula apa untk ank..sank daya 5 buln 20 hari bru nk start bgi formula sbb susu saya tk cukup dengan demand ank..saya nk topup dgn formula..saya bgi dumex dugro , dutch baby dan dumex bebelac smua ank tolak..taknak isap..ad ke susu formula yg rasa lebih kurang susu bdn?Help..

2 Balas

Sama dengan anak saya, bagi susu mahal pun taknak, nak susu ibu jugak 😭nak hantar taska takut susu tak mencukupi.. Sedang mencari susu formula yg sesuai....

3y ago

Sama sis..ank dh 6 bln saya still bg 3oz susu..2-3 jam skli..tpii okeii la sbb ank dh bleh mkn..

sis try dupro 0-12m

3y ago

smge dpmdhkan ye sis