Susu formula

Hai mommy2, macam mna mommy2 bgi baby minum susu formula? Baby sy 2bulan 7 hari bru nk ajar minum susu fm, hari ni try bagi sikit tapi dia xmnum, lpas tu muntah.. Kesian tgok.. Sy bgi susu dumex dupro. Ad tios tak nk bg ank minum susu fm? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Kalau susu fm kena try and error sis. Kdg2 puting kat botol pun main peranan. Ada baby dia memilih sikit. Sis kena try and error juga. Kalau dia muntah tu maybe sebab puting tu lubang dia besar sangat? Cuba check dulu.