..

Hai mommy.nak tnya.spe Kat sni, sjak2 preggy kulit muka Makin licin,lembut, berbanding dulu kasar,rambut Makin lebat,Makin licin.berbanding dulu kuat gugur,nipis..sy sekarang tengah alami.tber jatuh hati ?

14 Balas

Sama la macam saya, pergi kerja pon pakai Sunblock je sekarang dh glowing kemain muka.. tak payah pakai bedak foundation apa semua.. licin lembut lembab semua lah smpai senyum sorang2 depan cermin. Sebelum pregnant kulit super kering tiap2 bln naik seketul 2 jerawat.. cuma rambut je gugur teruk.

5y ago

Kan.dlu p kje msty nak touch up skit2.skrg kluar spu serum je.muka maintain je.