risau

hai mommy..kandungan sy br 5 bulan,tp baby kat dlm perut terlalu aktif bergerak d bahagian bwh perut.adakah ini normal?kadang kala sy menjadi risau..?

21 Balas

Boleh rujuk ke klinik terus sis. So senang kita tau apa keadaan baby tu. Tp harap2 baby ok . Amin. Yg komen marah2 ni sy pun x faham. 🤣. Bahasa bukan main lg sorg2. Tak payah la marah2 kat org yg tnya soalan hak masing2 kan. Aduhh.. 🤣

4y ago

huhuhu..xapa la sis,pertanyaan sy tu kurang menyenangkn kot😅,abaikn je la..pembawaan bdk kot😅