Baby sangat aktif bergerak dan perut asyik rasa sakit. Kandungan 5 bulan

Andang ka bayi 5bulan ni kuat bergerak? Sebenarnya sy prgnent anak ke3. Tp semasa prgnnt anak prtma dan kedua sy tak prnh rasa begini. Dari minggu lalu lg sbnarnya baby sy terlalu aktif bergerak smpai sakit perut sy. Sy pula gdm on diet dan anemia. Ada ka yg pengalaman mcm sy? Boleh share? Tq in advance.

2 Balas

Sy 16 weeks baby dah aktif.. Mmg tiap hari gerak, kdg terkejut juga😊tp seronok and excited sbnrnye.. Selalu bercakap² dgn dia..

sy pregnant no 2.. bby mnng aktv.. smpai dktr nk ambk ukuran dia pon ssh😅... tp xsakit cuma asyk nk trkencing je..hehe..