talam 5 muka

Hai mommy3 .. Sy nak tny .. Pernah jmp tak mak mertua yg bertalam talam nie ? Sy ni dpt mil yg sikap sebegini dri awl sy kwen dgn ank dia . Mulanya x tahu mil pangai mcmni . Lama kelamaan sy tahu jua . Hampir 5 thn sy tak berapa suka sikap mil . Dia smp arini tak pernah berubah . Satu lagi suka berlakon . Dpn ank jantan dia bkn main pijak semut xmati .. Klo dgn kita nie menantu .. Amboii bkn main dia ajk ank puan dia dua org duk umpat kita perli kita ? so sy smp arini tak layan dorang tu sepenuhnya .. Klo bg apa apa brg lansung xucap tme kasih .. Pastu suh sy cal dia tiap bln or acap kli xkira mse .. Klo nk cte pnjng lebar .. Mcm mcm hal lh sikap mil n the geng ???

2 Balas

Banyakkan bersabar dgn karenah mil sis.. Abikanlah kalu mil ajk membawang. Bgtaw ada kja nk buat.

Byk talam nye tu sis.. Baik ignore jek kalo cmtu sis.. 😅