twins

Hai mommy²..sape ade pengalaman preggy twins?sy 24 week +..normal ke klu area bwh perut tu pedih2 mmc kena hiris ?Dh kol nurse kk yg selalu cek sy..dia kata tu biasa sbb baby membesar..ade sape2 prnah jadi mcm sy tak?Tak tahan pedih tu sampai tahap keluar air mata??

2 Balas

Sis try refer doc mtk scan..sbb cm pelik jek sakit bwh tu smpai cm kena hiris2(sakit sgt tu) .. Sy tgh preggy no3, alhmdulillah xpnh lg rase cmtu..

Sy xdk pgalaman cm tu..if sis was2..refer klinik n scan bby tgk.. blh monitor keadaan bby n ibu