Due october

Hai mommy2 yg due bulan 10 dah get ready ke hehehe. Ke ada yg dah terberanak. Sy due 28/10. Cant wait!! Tkut+excited. Jomla share due date korang ?

Due october
187 Balas

Due sy 14/10.. Mcm2 perasaan ade...mcm ank first plak... Pdhal msuk ank ke-4😁😁

Saya 30.10,sis anak first kew??sya pon ank first..takut n xsbar pon ada hihi

Sori ye nk Ty spotting Tu ape yea.. Sy 36 w dh prt asyik ngeras skit ari2..

saya due 16/10..tapi belum ada sebarangan tanda nak bersalin..😔😔😔

Me 27hb. Next week dah last scan kat hospital. Hopefully semua ok 😊

Sy 15/10 semoga dipermudahkan segala urusan..dan bby cpt kluar...hehe

Due date 12/10.. tp sekarang dh start berdebar sgt tggu bila agakn nya kluar

Sy 21/10.. Ya Allah nerves nyeeee.. Ramai jgk yg due bulan 10 ek 😁

5y ago

🥰🥰

Semoga dipermudahkan segala urusan utk mommy2 yang duenya bulan 10

4/10 masih xde tanda lagi . 3/10 kena serah diri dah ..