Buku pink

Hai mommy².. sy just nk tahu klu nk buka buku pink kita just pgi KK bgitahu nk buka buku pink or kna ada bukti yg kita ni pragnent skali ye.. dan klu kna ada bukti, bukti yg mcm mna ye..

18 Balas

Macam saya dulu kk tanya ade buat pengesahan kehamilan di klinik swasta atau tak. Saya ade buat tu & kk mintak bawak gambar scan. Tapi kalau tak buat di swasta rasanya kk akan set appointment utk awak sahkan kehamilan kat situ