Buku pink

Hai mommy².. sy just nk tahu klu nk buka buku pink kita just pgi KK bgitahu nk buka buku pink or kna ada bukti yg kita ni pragnent skali ye.. dan klu kna ada bukti, bukti yg mcm mna ye..

18 Balas

Saya call klinik dulu tnya bila boleh pegi bkk buku pink. Misi tnya confirmkn pregnant ritu pegi klinik mana? Dan kena bwk bukti scan tu

Mcm kk sy KKKL die suruh repeat test upt... Klau ada gambar scan die mintak nk attach sekali dlm buku pink

Sy time tu pergi klinik desa n nurse tye confirm ke preg n terus buat buku pink.. ☺

Bawak upt atau gmbr scan . Scan boleh buat kat klinik swasta .

Saya gi klinik scan dulu. Baru buat buku pink 😘

kk saya cuma tnya je. pastu bukak buku.teruss

Kk sye dia nak tgok upt test tu huhu

Nurse kk suruh repeat upt kt sana