Buku pink

Hai mommy².. sy just nk tahu klu nk buka buku pink kita just pgi KK bgitahu nk buka buku pink or kna ada bukti yg kita ni pragnent skali ye.. dan klu kna ada bukti, bukti yg mcm mna ye..

18 Balas

pergi kk kata nk buat buku pink.. nnti kk tnye da bape minggu.. lepas da isi2 semua, amik berat dgn tinggi, pastu upt dan darah.. nnti nurse mintk sijil nikah.. tu je..

4y ago

ooo yg kedua ke..? x sure plak.. rasa x.. cuma nk tau 1st pregnancy la cmne..