mom to be

hai mommy2 smua..tumpang tnye..klau tbe2 nampak de kuar color coklat kat panty liner tu first bleeding ke

2 Balas

Time bleeding tu sakit x.. sebab sye sekarang bleeding di umo kandungan 6 week dan rasenye sakit sangat.. tapi hari ni hri ke 2 bleeding dah berkurang x macam hari 1..

4y ago

Sama macam saya sekarang sis. 6weeks Bleeding macam period. Dah pi check hospital scan kantung ada lagi tapi not sure ada isi ke tak kena tunggu lagi 2minggu baru boleh tahu. Sis macam mana selepas bleeding?

betul... better ke hospital... saya 5 org anak semua bleeding... doktor akan bg ubat Dan mc utk rest

4y ago

Amin momms semoga ibu dan baby sihat dan dipermudahkan di persalinan nanti amin