keluar lendir coklat semasa hamil

Nk bertanya. .. Saya baru hamil 10 minggu... Masa blk jln2 kat panty liner saya ada keluar lendir coklat ...ada risiko kd

3 Balas

Sebagai orang yg pernah gugur, setiap yg keluar selain warna putih dan jernih adalah xnormal. Kena refer doctor sis. Kalau memang xde pape ok la. Tapi kalau ancaman keguguran at least boleh detect awal dan dapatkan ubat yg sepatutnya

kalau lebih 3 hari better jumpa doktor.. lain org tak sama, ada yg ckp normal. tp kemungkinan sign ancaman..

Normal je sis... Sy pun mcm Tu jgak...

5y ago

Tolong.. La.. Saya risau ni..