Gbs(keputihan)

Hai mommy2 smua nk tny laa spe penah kena gbs masa pregnt ade x cara nk mengatasi keputihan yg berubah warna??dr kata sy sangkut gbs,time nk berslin nt bru bg ubat..share sikit mommy2 smua

4 Balas

boleh try amalkan plain yogurt. gbs memang akan ada sampai bersalin,jd nanti masa bersalin kena ambik antibiotics utk elak kuman tu jangkit dengan baby terutama bg yg bersalin normal

1y ago

sy campur dgn buah or buat salad je.. mkn saja bg xbiasa mmang xbleh nk p la 😂😂