makanan baby

hai mommy2 semua.. maaf tlebih dahulu baby sy nk masuk 6 bulan x lama lg. nk tnye, utk ptama kali nk bgi baby makan apa ye smpai la seterus nye. nk bgi brapa kali mkan dan susu badan mcmn ye? makan dgn air kosong k? maafla, bnyk tnye.. nk standby nie.. tq2 mommy2 semua?

1 Balas

Try tengok baby book ms26.susu badan is still main food for baby.makanan isi just snacks.start bagi 1 jenis makanan dulu dan tengok dalam beberapa hari..takut baby ada alahan