Baby nk msuk 4 bulan

Sye first mom..fully bf...nk tnye mommy2 semua brpe lame klau nk bgi baby menyusu..untuk dua2 belah..

3 Balas

anak sy biase menyusu klau mengempeng lbh stengah jam sampai tertido n sy y lepaskan.klau bb x tido isap dlm 15/20 minit n lepas sendiri..biasa sy offer sbelah lg bb mnum sikit sbb dah kenyang..klau bb nk blk pun dlm stengah jam or lbh.atas bb jgk la camne

20-30min baru tukar yang sebelah lagi. tanda baby dah kenyang hisapan semakin perlahan ataupun baby lepaskan lekapan hisapan

kalau sy smpai bby sdri lps nipple

3mo ago

Biase brpe minit satu belah