Induce bersalin awal seminggu sebab ada gbs

Hai mommy2 semua.. sy nak tanya ada tak siapa2 ada pengalaman bersalin awl seminggu kena induce sebab ada gbs? Boleh share pengalaman x?

2 Balas

37w keatas dh matabg dh tu Saye dlu 34w dh ade bukaan so terus induce alhamdulillah baby on antibiotics 24jam je n bebas dr jangkitan kuman.. Taoi sbb xcukup bukan so dia kne tahan sampai cukuo berat 1.8kg

2y ago

Btw jum https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

saya pun kemungkinan induce sbb gdm on diet . ni pun tgh tggu hari kalau takde tanda or sakit . 26/2 serah diri utk induce . tp tanda dah ade tggu jela. hehe